ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η οικογένεια Βουδούρη ασχολείται με Ναυπηγοεπισκευαστικά έργα από το 1912. Ο Ευάγγελος Βουδούρης συνεχίζει την παράδοση όπως την διδάχτηκε επί σειρά ετών από τον πατέρα του Όμηρο Βουδούρη, προσθέτοντας σύγχρονο "αέρα". Πλέον το μεράκι για την ναυπήγηση το έχει και υιός Όμηρος Βουδούρης σαν νεότερο μέλος της οικογενείας όντας Ναυπηγός και σκοπός μας είναι να ακολουθηθεί η τεχνολογική εξέλιξη του κλάδου.

Σήμερα η Εταιρεία μας, πιστοποιημένη κατά ISO 9001 - 2008 και εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ναυπηγοεπισκευαστών, δραστηριοποιείται στο χώρο των ελασματουργικών και σωληνουργικών εργασιών πλοίων και εργοστασίων καθώς και στη σιδηροκατασκευή κτιρίων και Δημοσίων Έργων.

Οι υπεύθυνοι Ναυπηγοί, Μηχανικοί, Τεχνικοί καθώς και το εργατοτεχνικό προσωπικό της Εταιρείας μας, είναι επιλεγμένοι βάση της υψηλής τεχνικής τους κατάρτισης και μακρόχρονης εμπειρίας τους.

Όλοι εμείς, έχοντας σαν σκοπό την συνέχιση του ονόματος και της παράδοσης της οικογένειας, προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε καλύτερες και αρτιότερες υπηρεσίες, καθώς επίσης και έργα υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας.

Οι τεχνικές δυνατότητες της Εταιρείας μας αναβαθμίζονται συνεχώς ακολουθώντας τις νέες τάσεις στην επισκευή και μετασκευή πλοίων και γενικά της κατεργασίας και εφαρμογής των μετάλλων.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε ελασματουργικές εργασίες από χάλυβα και αλουμίνιο σε μεγάλη έκταση.